Esittely

Kuka minä olen

Olen 46-vuotias kiiminkiläinen kolmen lapsen äiti ja aviovaimo.

Olen työskennellyt hoitajana Oysissa lasten ja nuorten psykiatrialla kriisi-, tutkimus- ja hoito-osastoilla valmistumisestani v. 2009 lähtien vuoden 2018 loppuun asti. 

Huolehtiminen ja auttamisenhalu on aina ollut osa minua. Olin mm. n. 20 vuotta mukana Punaisen Ristin ensiaputoiminnassa sekä Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toiminnassa kunnes perhe ja kolmivuorotyö hoitajana karsi harrastustoimintaa vähemmälle.


Halu hoitaa ja auttaa asiakasta kokonaisuutena, luonnonmukaisesti, olla aidosti läsnä kuunnellen ja koskettaen veivät minut vuonna 2018 opiskelemaan tunnevyöhyketerapeutiksi Kairon Instituutissa. Kolmivuotiseen koulutukseen kuuluu lääketieteen ja luontaislääketieteen (ravintoterapia) perusteet, ensiapukoulutus, opiskeluajan asiakashoidot sekä omat hoidot. 

Perustin yritykseni marraskuussa 2019. Palveluihini kuuluu Tunnevyöhyketerapia, Moderni vyöhyketerapia ja Kuivakuppaus / Imukuppihieronta. Valmistuin diplomitunnevyöhyketerapeutiksi 05/2022.

Opiskelen tällä hetkellä Tunnetaideterapeutiksi Kairon Instituutissa. Tarjoan nyt Tunnemaalausta opiskelijahintaan yksin, kaksin ja ryhmille.


Varaa aikaa itsellesi

© 2020 Vyöhyketerapia Minna Korpela, Höyhtyrinne 27 90910 Kontio OULU
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!