Palvelut

MODERNI VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia on ikivanha luontaishoitomuoto jota käytetään täydentävänä hoitona monenlaisiin akuutteihin ja kroonisiin häiriötiloihin kuten 

särky- ja kiputiloihin, migreeniin, hormonaalisiin häiriöihin (esim. kuukautiskivut, lapsettomuus), aineenvaihdunnan häiriöihin, tulehduskierteisiin, vatsavaivoihin (esim. ripuli, ummetus), immuniteetin parantamiseen, stressiin, unettomuuteen, pelkoihin ja ahdistukseen, jännityksiin, rentoutukseen / hemmotteluun, kehon valmistamiseen synnytykseen ja synnytyksen käynnistämiseen, terveyden ylläpitämiseen,

Vauvojen ja lasten koliikkiin, vatsavaivoihin, allergioihin, itkuisuuteen, kehon jännityksiin, astmaan, ylivilkkauteen, levottomuuteen ja unirytmin häiriöihin.

Vyöhyketerapia sopii kaikille vauvasta vaariin. Hoito suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

TUNNEVYÖHYKETERAPIA

Tunnevyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehoterapiaa, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Elämän erilaiset tapahtumat painuvat kehon muistiin ja myöhemmin kokemukset voivat näkyä kehossa kipuina, jännityksinä, sairauksina tai tunne- ja ihmissuhdeongelmina. Tunnevyöhyketerapia on kehohoitoa yhdistettynä keskusteluun elämäntilanteesta ja elämänkaaren tapahtumista. Se on tehokas keino hoitaa kehon fyysisiä oireita ja elämänkriisejä, sekä löytää oma identiteetti, omat rajat ja aidot tunteet. 


TUNNEMAALAUS / TUNNETAIDETERAPIA

Tunnemaalaus on spontaania, vapaata itsensä ilmaisua kirkkaiden värien, saven tai hiilen avulla. Voi sitä iloa, kun saa kehosta purettua tunteet paperille!

Sinulla on mahdollisuus tulla hyväksytyksi, kuulluksi ja nähdyksi omaan tahtiisi, omalla tavallasi. Kaikki osallistujat ovat tasavertaisia, myös terapeutti maalaa. Olemme toinen toisillemme peilejä. Näin käynnistyy tunneprosessi kohti yhä syvenevää itsetuntemusta!


KUIVAKUPPAUS / IMUKUPPIHIERONTA

Lihasjännityksiin, kireyksiin, kramppeihin, kiputiloihin, aineenvaihdunnan (lymfaneste) ja verenkierron vilkastuttamiseen, kosmeettiseen selluliittiin ym. Kuivakuppausta on käytetty hyvin tuloksin myös mm. päänsäryn, reuman, astman ja turvotusten hoitoon.

Kuivakuppaus on ikivanha kiinalainen hoitomuoto jolla saadaan nesteet ja kuona-aineet kehosta liikkeelle tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti.

HINNASTO

Vyöhyketerapia 30min

Esim. Lyhyt aikuisten rentoutushoito, Vauvojen ja lasten vyöhyketerapia, Lymfahoito. 

Vauvojen sarja 3x 30min 90€. Lapset n.8-12v 45min 45€, 3x sarja 119€. Sis alv 24%

34€

Vyöhyketerapia 60-90min

Hoito yksilöllisesti tarpeen mukaan, esim. Kiputilat, Unettomuus, Stressi, Rentoutus. Sis alv 24%

58-70€

Vyöhykeratahieronta 120min

Kehoa avaava ja tasapainottava koko kehon hieronta. Aktivoi kehon omia paranemisprosesseja. Sekä akuutteihin että pitkäaikaisiin vaivoihin, rentoutukseen. Sis alv 24%

85€

Vyöhyketerapia 120min

Hoito yksilöllisesti tarpeen mukaan. Esim. synnytyksen käynnistäminen. Sis alv 24%

80€

Tunnevyöhyketerapia aloituskäynti 120min

Erilaisten tunneperäisten kipujen ja sairauksien hoitoon. Oman identiteetin ja rajojen löytämiseen, voimaantumiseen, eheytymiseen. Sisältää pitkän elämänkaarihaastattelun. Sis alv 24%

80€

Tunnevyöhyketerapia jatkokäynti 90min

Erilaisten tunneperäisten kipujen ja sairauksien hoitoon. Oman identiteetin ja rajojen löytämiseen, voimaantumiseen, eheytymiseen. Sis alv 24%

70€

Kuivakuppaus / Imukuppihieronta 30min

Käsin hieronta, piste- ja liukukuppaus. Sis alv 24%

45 min 50€, 60 min 63€.

39€

Tunnemaalaus / Tunnetaideterapia alk. 90min

Vapaata itsensä ilmaisua kirkkaiden värien, saven tai hiilen avulla. Tunteiden purkamista kehosta paperille. Hyväksytyksi, nähdyksi ja kuulluksi tulemista matkalla syvempään itsetuntemukseen.

Yksilöterapia aloituskäynti 120 min 63€, jatkokäynti 90 min 56€. Ryhmät ja tunnemaalausillat 20-35€/hlö riippuen osallistujamäärästä. Opiskelijahinnat, sis. alv 24%.

56-63€

© 2020 Vyöhyketerapia Minna Korpela, Huruntie 2 90910 Kontio OULU
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!